Hudik Hemstäd, ett dotterbolag till Hudik Service AB, har varit verksamt sedan 2018.  Det började i liten skala med mindre uppdrag och har med åren utökats med ett större utbud av tjänster. En del av dessa tjänster har tillkommit i och med att Skatteverket beviljat fler tjänster där du kan utnyttja RUT-avdraget.

Att ha en bra relation till våra kunder är något vi på Hudik Hemstäd sätter stort värde på. Därför är den personliga servicen alltid lika viktig, oavsett uppdragets storlek. Något vi märker då många av våra kunder är återkommande både veckovis, månadsvis eller kommer via rekommendationer för att anlita oss för tillfälliga uppdrag så som fönsterputs och flyttstädning. En personlig och bra relation är också viktig då de flesta av våra uppdrag utförs i ditt hem när du själv inte är på plats.

Du ska helt enkelt kunna lita på den som kliver in i ditt hem.

Vi månar också om den miljö vi arbetar i genom att välja miljövänliga och ekologiska städprodukter. På så sätt bidrar vi till att spara på miljön, vårda ditt hem och att vi själva får en bra och hållbar arbetsmiljö.

Det här säger våra kunder

Hemmet blänker efter de har städat!

Therese

Bästa Marie som ger extra allt och lämnar hemmet skinande rent och väldoftande! Ser detaljerna och piffar och putsar. Rekommenderar verkligen, toppklass

Anna

Så otroligt noggrant städat, hemmet blev skinande rent! Tusen tack

Linn

Vi jobbar coronasäkert

Oftast utförs våra städuppdrag då du som kund befinner dig på din arbetsplats eller liknande. Om du av någon anledning inte kan vara hemifrån när vi kommer löser vi det på lämpligt sätt i samråd med er. Samma sak gäller då vi träffas för att gå igenom ett nytt uppdrag.